hits

Skitur og flott skiføre.

Hei alle sammen, håper dere alle har en fin mandag i dag. I dag så har jeg vært hjemme, men var på en flott skitur i lysløypa. Det var godt å gå på ski og det første turen på ski for meg i år siden jeg ikke har gått på ski tidligere i vinter. Hadde med meg tursekk med termos med kakao, vannflaske med noe kaldt å drikke og en nistepakke med mat. Det eneste som manglet var tursjokoladen og appelsin, får huske på det til en annen dag.

Jeg kjente at det var veldig godt å være ute i frisk luft og bare nyte dagen egentlig og er veldig glad for at det er opphold i dag. I helgen så snødde det veldig mye både på lørdag og søndag, så var jo litt umulig å komme seg ut. Men i dag er jeg stolt av meg selv for at jeg kom meg ut og fikk gått på ski som jeg egentlig hadde planlagt å gjøre på lørdag, men slik ble det nå ikke.

Sånn var det oppe i lysløypa, var utrolig godt å komme seg i bevegelse. Nå slapper jeg bare av hjemme for øyeblikket med musikk. Var en flott tur.

Var artig og gøy å gå på ski igjen, blir nok flere skiturer på meg nå etterhvert. Så kanskje neste skitur jeg tar så har jeg med meg litt grillmat og ved som at jeg kan grille på turen og bare nyte vinterdagene vi har.

Håper bare at været holder seg sånn her framover som at det blir en flott påske i år. Blir nok flere skiturer i påsken også.

Da vil jeg bare ønske alle en flott og fin mandag videre. Hva har dere gjort i dag? 

3 kommentarer

camillasliife

20.03.2018 kl.19:13

Så kjekt! :D

elisep

20.03.2018 kl.23:28

camillasliife: Ja var bare helt nydelig å være på skitur :) Godt også.

sandraenger

03.04.2018 kl.20:24

Åh, så fine bilder og jeg elsker også å stå på ski! Det ser helt fantastiskt ut! Håper du kost deg masse i påsken! :)))

Skriv en ny kommentar

Follow my blog with Bloglovin