hits

Bokserie Månekrøniken

Hei skjønne dere jeg håper at dere har en fin fredag. Jeg har endelig blitt ferdig med å lese Månekrøniken serien av Marissa Meyer. Jeg vil bare si at det har tatt litt tid for meg å bli ferdig med fjerde boken som heter Winter siden leselysten min har vært sånn på og av helt til i går. Jeg våknet sånn rundt 08.53 og tok opp boken å begynte å lese. Så jeg hadde hele dagen i går til å lese og det endte med at jeg ble ferdig med boken i natt.

Så hvis jeg skal være ærlig så er det den beste serien jeg har lest til nå enn på veldig lenge. Så likte jeg vrien Marissa Meyer har gjort med de kjente eventyrene Askepott, Rødhette, Rapunzel og Snøhvit siden bøkene heter Cinder, Scarlet, Cress og Winter. Som det står bakom bøkene "Dette er ikke det eventyret du husker - Men det er ett du ikke vil glemme". I bøkene så får de kjente eventyrene en helt ny drakt og det er en veldig spennende vri synes jeg da.

Så hvis det ikke er noen som har lest denne serien så vil jeg anbefale den for jeg synes den var kjempe bra. Så her er noen få bilder av alle fire bøkene. Jeg håper at Marissa Meyer vil komme ut med en ny bokserie snart.

Jeg skal begynne på en annen bokserie nå og det er The Mortal Instruments som Cassandra Clare har skrevet. Jeg har lest serien før, men det begynner å bli en god stund siden nå.

Da håper jeg at alle får en fin fredag og en fin helg uansett hvordan været er der dere er og bor. Så blogges vi snart igjen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Follow my blog with Bloglovin